Hőkamerás vizsgálat

Hőveszteség felderítése radiátorokban, csövekben és családi házakban a hőhidak feltérképezése

 

Felmérés és diagnózis: 

A hőkamerás vizsgálat rendkívül hatékony eszköz a fűtési rendszer felmérésében és diagnosztizálásában. Szakembereink speciális hőkamerákat alkalmaznak a rendszer átvizsgálására, ezáltal érzékelve a hőmérséklet-különbségeket, amelyek segítenek az esetleges problémák azonosításában, mint például csőtörések vagy hőveszteségek.

Problémák lokalizálása:

A hőkamerás vizsgálat segítségével könnyedén azonosíthatók a fűtési rendszer problémás területei.

A hőkamera által rögzített infravörös képek pontosan meghatározzák, hol vannak a hőveszteségek vagy egyenetlen hőeloszlások, így a szakemberek pontosan tudják, hol van szükség javításra vagy karbantartásra.

Hatékony javítások és karbantartás:

Az azonosított problémák alapján a szakemberek szakértelmük és tapasztalatuk segítségével megtervezik és végrehajtják a szükséges javításokat vagy karbantartási munkákat. Ez magában foglalhatja a csőcserét, a szigetelés javítását vagy akár a fűtési rendszer teljes átvizsgálását és karbantartását.

Hőveszteségek csökkentése és hatékonyság növelése:

Az azonosított problémák kijavítása segíthet csökkenteni az energiafogyasztást és növelni a fűtési rendszer hatékonyságát. Ezáltal a hőkamerás vizsgálat hozzájárul a fenntarthatóbb és költséghatékonyabb fűtési megoldásokhoz.

Rendszeres ellenőrzés és karbantartás:

A hőkamerás fűtésszerelés nemcsak a meglévő problémák azonosítására szolgál, hanem lehetővé teszi a rendszeres ellenőrzést és karbantartást is. Ez segít megelőzni a jövőbeli problémákat és biztosítja a fűtési rendszer hosszú távú hatékonyságát és megbízhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben és kérjen ingyenes tanácsadást a hőkamerás vizsgálatról. 

Keressen minket a közösségi oldalakon is!

 

A rendszert mosás elött és utána hőkamerás vizsgálattal ellenőrizzük!

Hőkamerás felvétel

a hiba feltárására

Vegyszeres  tisztítás

Tisztítás eredménye