termet kazánok

Termet kondenzációs kazánok beüzemelésével is foglalkozunk.

www.termet.hu

Ipari kondenzációs kazánok
(50 Kw felett)

Az ECOCONDENS CRYSTAL 50-80-100 Kw teljesítményű fali gázkondenzációs kazánok többcsaládos épületek, panziók vagy irodaépületek fűtésére szolgálnak. A kazánok önálló egységekként és kaszkádrendszerként is működhetnek. A 80 és 100 Kw teljesítményű készülékek kaszkád automatika nélkül is össze kapcsolhatók.Mindegyik készülék tartalmazza a beépített kazánköri szivattyút.

Háztartási kondenzációs kazánok – Silver Plus

ECOCONDENS SILVER PLUS Kondenzációs gázkazánok – az Európai piac egyik legkisebb és legmodernebb fali kazánja. Az áttekinthető vezérlőpanelnek köszönhetően felhasználóbaráttá teszik a készüléket. Fejlett dizájn és a kompakt méret jellemzi. A széles modulációs tartománynak köszönhetően alkalmasak az alacsony energiaigényű lakások, házak fűtésére. A készülékekhez napkollektoros rendszerek, hőszivattyúk és hidraulikus zónaszabályzók csatlakoztathatóak.

Háztartási kondenzációs kazánok – Integra II Plus

Az ECOCONDENS INTEGRA II PLUS egy modern, fali kondenzációs gázkazán, beépített 48 literes rozsdamentes tartállyal. Komplett fűtőegység egyedi burkolattal. A nagyon hatékony tároló tartálynak köszönhetően megbízható a melegvíz előállítása. A 48 literes tároló tartály biztosítja, hogy a csap megnyitása után azonnal rendelkezésre álljon a melegvíz. Ezenkívül a fűtőspirál magas hőteljesítménye azonnali vízmelegítést biztosít a tartályban.

Nyílt égésterű kombi kazán

MINIMAX ECO nyílt égésterű gázkazánok kombi üzemmódban, melegvíz készítéssel. Mely megfelel a legszigorúbb EU normatíváknak többek között az 56mg/Kwh Nox kibocsájtásnak. A modern kialakításnak köszönhetően a készülékek jól illeszkednek a fürdőszobához vagy a konyhai berendezésekhez. Nagyon kompakt méretűek. A modern és egyszerű kezelőpanel lehetővé teszi a felhasználó számára a könnyű kezelhetőséget, és teljes ellenőrzést biztosít a készülék működésében.

Fűtési zóna szabályzó modulok

Fűtési zóna szabályzó egységek melyek kompaktak és esztétikus megjelenést biztosítanak. Így helyet tudunk spórolni. A zóna szabályzók elérhetőek motoros és termosztatikus keverőszelepes változatban is. Alkalmazhatóak egy alacsony (padlófűtés) és egy magas (radiátoros) vagy két magas egy alacsony, vagy két alacsony egy magas fűtési körre.

Indirekt fűtésű tárolók

A TERMET indirekt fűtésű melegvíz tartályok a legmodernebb megoldást kínálják a háztartási melegvízellátáshoz. A típusok mérettől függően alkalmasak családi házak, többlakásos lakóépületek és közületek számára. A tárolók elérhetőek zománcozott és rozsdamenetes változatokban is

Átfolyós gáz vízmelegítők

A TermaQ Electronic átfolyós rendszerű, nyílt égésterű gáz vízmelegítők. Modern konstrukcióval és kompakt mérettel rendelkeznek. Megfelelnek a legszigorúbb EU normatíváknak többek között az 56mg/Kwh Nox kibocsájtásnak. Az eszközöket a modern és esztétikus kialakítás jellemzi.. Az égő teljesítmény modulációját és a vízsebesség modulációját gombokkal állíthatjuk. Az innovatív műszaki megoldások hosszú távú és problémamentes működést biztosítanak. A hőcserélő rézből készül. A modern víz, gáz áramellátást vezérlés biztosítja.. Az berendezések teljes védelmi rendszerrel rendelkeznek. A készülékek nem őrlángosak, így évente kb. 70 m3 földgázt tudunk spórolni.

Az Aqua Comfort turbó vízmelegítőit a magas megbízhatóság, a modern design és a nagyon egyszerű működés jellemzi. A vízmelegítők zárt égéskamrával rendelkező készülékek csoportjába tartoznak (C típus), így a természetes kéményhuzat nem szükséges (B típus). Az égési folyamat zárt, hermetikus kamrában zajlik, érintkezés nélkül a helyiséggel, ahol fel vannak szerelve. A vízmelegítők tökéletes megoldást kínálnak a nyaralók és a meglevő készülékek cserjének számára. Az eszközök elektronikus gyújtású ionizációs lángvezérléssel rendelkeznek. A réz hőcserélő az új technológia szerint készült. A hőcserélő nagy hatékonyságot, hosszú távú és problémamentes működést biztosít. Megfelelnek a legszigorúbb EU normatíváknak többek között az 56mg/Kwh Nox kibocsájtásnak. A berendezés egy automatikus diagnosztikai rendszerrel is rendelkezik – hibakódok jelennek meg az LCD kijelzőn.

Kapcsolat

Kérdése van, vagy árajánlatot kérne?

Ha felkeltettem érdeklédést, ne habozzon írjon nekem és amint tudok vissza írok Önnek.

blooketjoin